Home
Gedichten
Behandelingen
Het Levenswiel
Leven met elementen
De Stem
De Ziel
Paradijs
Recepten
Contact

Energetisch.

hierin zit het woord: energie

Azimullah, werk met pure energie  om te genezen, om pijnverlichting te geven etc. De Universele kracht is een heel bijzondere bron van energie, je kunt helen.

Deze krachten worden gegeven bij geboorte, bij sommige mensen kan het zich openbaren op latere leeftijd. Je kunt op een heel speciale wijze meer en of beter horen, ruiken, zien en spreken. De therapeute wordt geleid en beschermd door de universele krachten.

Helaas, zijn er mensen die dat hebben, maar geen enkele studie volgen. Deze mensen zorgen vroeg of laat voor een negatieve reactie in de samenleving.

Ik heb vele opleidingen gevolgd, anatomie, pathologie en fysiologie, en deze op spiritueel niveau toegepast. Van mijn kant, probeer ik de mensen zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden.

Ik verwacht van beide kanten respect. Dat ik meer op vrouwen ben toegericht komt omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een mannelijk arts de klachten van de vrouw te laten begrijpen en vooral serieus te nemen. Mijn wijze van behandeling heeft veelal te maken met de ziel. Bron van leven en dood.

Ook tracht ik de mensen wegwijs te maken in hun levenspad, hun levensdoel. Helaas, wij zijn met velen op deze wereld. Velen, die het beter weten voor een ander.

Velen, die hun medemens opzettelijk kwetsen. Deze kwetsbare gevoelens kunnen leiden tot oorzaken en ziekten.

Weet dus, dat ik er ben om te helpen en te behandelen. Want ook jij behoort tot het Universum.

 Behandelingen.

 Magnetiseren: is handoplegging al dan niet op de huid. De handen van de magnetiseur/ therapeute worden warm, hierdoor kunnen o.a. wondjes genezen. Ook magnetiseer ik op een hoog energetisch niveau, binnen in het lichaam vindt ook genezing plaats. Bij magnetiseren hangt het van de aard van de klachten af, de huid hoeft dus niet aangeraakt te worden.

 

Shiatsu: Hierbij kan de therapeute met toestemming van de klant, de ellebogen / knieën gebruiken om de pijn vrij te maken. Shiatsu is niet geschikt voor mensen met b.v. reuma, hernia, whiplash. Wel baat bij allergie.

Drukpuntmassage: is te vergelijken met shiatsu, maar op veel zachtere wijze, waarbij therapeute de corresponderende plekken b.v. op de voeten, handen en overige lichaamsdelen kan behandelen. Drukpuntmassage wordt veelal gebruikt bij voetreflexzonetherapie.

 Lymfedrainage: Het bloedstelsel neemt via de lymfe voedingsstoffen op. Dus is een schoon lymfesysteem zeer belangrijk.

Hoofd: door de behandeling komt er ruimte onder het schedeldak. Hersenvloeistof kan nu makkelijker stromen, want er is geen spanning.

Neuromassage: een zeer lichte en fijne massage met een diep doordringende werking in het lichaam.

Hypnose: een therapie, hierdoor kun je je onderbewustzijn doordringen. Je verkeert in een slaap/ wakker toestand en alles wordt op een cassettebandje opgenomen. Dit is een vereiste, want vaak hoor je rare verhalen over hypnotiseurs. Je kunt b.v. tijdens  hypnose gewoon naar het toilet en weer terug op de bank onder hypnose.

Gesprekstherapie: vindt vaak plaats tijdens de behandeling, ook kun je speciaal vragen voor een gespreksbehandeling.

Pedicure: doe ik voor de klanten met moeilijke voeten, ook suikerpatiënten. In je handen kan ik eventuele klachten opsporen, je karakter. Ook de vingers en nagels vertellen heel veel.

 Grafologie: uit een geschreven brief kan ik veel over de schrijver vertellen.

Fotobehandeling: via een foto kan ik de persoon op afstand behandelen.

Ontspanningsmassage: heerlijk en een geheel massage over het hele lichaam.

Neuromassage, ayurvedische en tantrische behandeling: speciaal voor vrouwen die zijn geconfronteerd met incest en verkrachting.

Behandeling op afspraak, zie contact.